Részvételi feltételek

A kertlátogatás helyszíne Velence, IX.utca 15. Megközelíthető autóval illetve a velencefürdői vasútállomástól 10 perc gyaloglással. Parkolásra közvetlenül a ház előtt és a környező utcákban van lehetőség. Kérlek légy tekintettel a környéken lakók nyugalmára, az ott lakók autókijáratának szabadon hagyására!

A kertlátogatás tervezett időtartama 2 óra, mindig a kiírás szerinti aktuális kezdési időponttal.

Miután a Titkos kert egyúttal az otthonunk is és korlátozott a befogadóképessége, ezért alkalmanként legfeljebb 25 főt van lehetőségünk fogadni.

A díjakat közvetlen banki átutalással illetve bankkártyás fizetéssel van lehetőség kiegyenlíteni. A programon való részvétel csak a lefoglalt jegyek összegének kiegyenlítése után válik érvényessé.

A helyszínen nincs lehetőség fizetésre.

A pénz beérkezése után, nem áll módomban visszautalni az összeget illetve a lefoglalt és már kifizetett látogatási időpontot más időpontra áthelyezni!

Kertről lévén szó, a program nem időjárásfüggő, csak extrém időjárási körülmények – emberéletet veszélyeztető vihar – esetén marad el. Kérlek gondoskodj a megfelelő ruházatról, úgy a forróság, a hűvös idő, mint a csapadék tekintetében! Bízunk benne, hogy mint eddig is minden alkalommal, kellemes időben lesz részünk!

A kertlátogatás nemdohányzó program.

Kérjük továbbá ne hozz magaddal háziállatot a kertbe a többi látogatóra való tekintettel!

Mivel a kertben van kerti tó, nyuszik…megmászható, összetörhető…stb dolgok, ezért kiskorú gyermeket mindenki csak a saját felelősségére hozzon, ha tudja vállalni annak felügyeletét a program alatt, valamint biztosítani a többi ember zavartalan kikapcsolódását.

A kertből kérlek ne szedj és taposs le virágokat, törj le hajtásokat, mert akkor a többi kertlátogatónak nem lesz miben gyönyörködni!

A saját részre történő fotózás engedélyezett, viszont a képeknek a különböző közösségi felületeken való megjelentetésénél kérnék szépen forrásmegjelölést!

Köszönöm, hogy végigolvastad és elfogadod a feltételeket, hogy minden ember számára egy felejthetetlen élmény lehessen A Titkos kertben való látogatás minden perce!

Szeretettel várunk 2022-ben is A Titkos kertben!

Dóra és a Kert